Hälsohemmet

Välkommen till


Välkommen till Ekogro Hälsohem.

I hälsohemmet har vi rå levande föda som fokus. Levande föda innebär frukt, grönsaker, groddar, bär, nötter och frö i sin naturliga form utan upphettning och så färska som möjligt. Under vår hälsovecka så hämtar vi dagsfärska grönsaker och frukter från vår egen odling för optimal näring och tillsammans med tarmsköljning, lerinpackning, probiotika,
tångbad, IR bastu m.m så renar vi kroppen från gifter och återmineraliserar för att läka kroppen så naturligt som möjligt.

Vårt mål är att hålla 3-6 stora hälsoveckor varje år som är 8-10 dagar. Vi hyr in oss på en lämplig gård där vi alla kan känna gemenskap och njuta av fantastisk mat och djupdyka i ämnet hälsa.

Gänget bakom hälsohemmet har flerårig kunskap inom kost och detox och leds av mig, Hans Åkesson som driver odlingen där merparten av maten kommer ifrån.

Har du några hälsoproblem idag som du vill ha hjälp med eller vill lära dig mer om detox och hur du eliminerar gifter från kroppen kan du boka en konsultation som sker genom skype eller över telefon.

För att boka en tid eller anmäla intresse för att delta i hälsohemmet fyll i formuläret här på sidan!

30min 395kr    60min 695kr     90min 995kr
3x valfri tid - 10% rabatt på varje samtal.


 
 
 
 
Telefon0733467089